Elektromos járművekhez

SOUND BOOSTER PRO csomag elektromos autókhoz

Az elektromos járművek egyre népszerűbbek a gazdaságosságuk és környezetkímélő tulajdonságuk miatt a gépjárműiparban és a fogyasztók körében. Rohamos fejlődést mutat ez az ágazat. Például a Tesla nagy áttőrést mutatott az utcai elektromos autók gyártásában ez által egyre hosszabb hatótávolságú és nagyobb teljesítményű járművek jelennek meg ebben a kategóriában.A vásárlók igényeit maximálisan kiszolgálja már, így az utakon egyre gyakrabban haladnak el mellettünk.

Azonban van hátrányuk amely két csoportot is érint. Az egyik csoport a gyalogosok: Ezek az autók annyira csendesek,hogy kívűlről nem hallhatóak hiszen sem motor, sem kipufogó hang nem jelzi a jármű közeledését vagy jelenlétét, ez pedig kellemetlen és veszélyes helyzeteket teremthet a járművezető és a gyalogosok számára egyaránt.A jelenség annyira létező,hogy szabályozásra kényszerültek a törvényalkotók és ennek eredményeképpen 2019-től az EU területén belül egységesen kötelezővé válik az újonnan forgalomba helyezett elektromos autókban a hangmodul beszerelése amit a már forgalomban lévő elektromos autókba 2021-ig lesz kötelező utólagosan beszereltetni. A másik csoport a motorhang szerelmesei: Akik szeretik hallani a motor és a kipufogó duruzsolását indításnál és egy-egy erőteljesebb kigyorsításnál, nekik mostanáig hiányérzetük lehetett az elektromos autókban. A KUFATEC Sound Booster Pro mostantól mindenkinek megoldást kínál,hogy inkább az előnyeit élvezhesse a technika fejlődésének és az elektromos járművezetésnek.
1. szint- szerény motorhang a sound actuator minivel
A Sound-Actuator Mini a “motorháztető” alá kerül beépítésre, és egy hangnyomás átalakító alkalmazásával szimulált motorhangot biztosít. Ez által az autó hallhatóvá válik és a gyalogosok is érzékelik az autót. Kellemes motorhangot biztosít.
2. szint- A KUFATEC Sound Booster
Szimulálja a nagy volumenű motorokat a hanggenerátor beépítésével a “motorháztetőn” belül. Tetszőleges 6 saját beállítású profilt is létrehozhat a szoftverrel.A 6 saját hangprofil ugyanazt a hangzást teszi lehetővé az elektromos autóknál, mint a dízel vagy benzinmotor esetében.
3. szint- A KUFATEC Sound Booster
Ez a változat nagy teljesítményű motor és kipufogó hangokkal rendelkezik. A “motorháztető” alatt lévő hanggenerátoron kívül egy második hanggenerátort is beépítésre kerül a gépjármű hátsó részében. Ezáltal a jármű még erőteljesebben képzi azokat a hangokat, amelyek hasonlóak a sportos kipufogórendszerhez. Könnyedén választható hangprofilokat alakíthat ki ebben a rendszerben is a saját igényére szabva.

SOUND BOOSTER PRO csomag elektromos autókhoz

A Tesla sorozat gyors autós modelljét két Sound Booster Pro-val vérteztük fel. A Tesla S P90D a 3-as szintű Active Sound rendszerrel – erős motor és kipufogó hangot generál. Valljuk be egy ilyen teljesítményű autó meg is érdemli ezt a hangzást. Amit a maga 510 lóerős hátsó hajtásával és 255 lóerős első hajtásával továbbá 250 km / h maximális sebességével valamint 3,3 másodperc alatt 0-ról 100 km/h-ra történő gyorsulásával érdemel ki. Ezeket az adatokat látva, ha még hozzá vesszük az 509 km (NEDC) hatótávolságot kijelenthetjük, hogy a Tesla lenyűgöző hatású elektromos autóként van jelen napjainkban. Ehhez pedig a cégünk a legjobb Active Sound rendszerét bíztosítja a megfelelő sportos autóhang eléréséhez. A beépített Sound Booster alkalmazkodik a villamosenergia-fogyasztáshoz. Ha alacsony fogyasztással jár, az aktív hangrendszer kikapcsol. A Sound Booster Pro vezérlése több módon érhető el:

  • Sebességtartó autómatikával
  • Távirányítóval
  • Az autó integrált rendszerével
  • Mobilapplikációval
  • Rejtett mikrokapcsolóval

Smart fortwo 451 Active Sound-al

Az elektromos Smart fortwo 451 volt az első Sound Booster Pro-val átalakított elektromos autónk. Két szintet ajánlunk a smarthoz. Az 1. szintet Sound actuator Mini (kellemes motorhang) továbbá a 2. szintet (Sound Booster Pro a kipufogó hanghoz). Járműspecifikus készletünk rendelkezésre áll ehhez a típushoz. Csomag tartalma:

  • Külső hanggenerátor
  • Rögzítő elemek
  • KUFATEC hangmodul
  • ESM – külső hangmodul -Kábelkészlet
Kérjen árajánlatot, időpontot, bővebb tájékoztatást.